A zöldségtáplálás blogja - az egészségért és ízért

Zöldség-EXTRA

Zöldség-EXTRA

Változás! v1-2016.02.10.

2016. február 10. - CsendPenge

A továbbiakban mindegyik poszt címe mellé odakerül az első-utolsó módosítás dátuma is, illetve sorszáma. Ezt azért teszem, mert most is találtam egy tök jó oldalt, amiben nagyon jól, érthetően le vannak írva a különböző tápanyagok jelentősége, szerepei. Módosítani fogom a korábbi bejegyzést, ahol hasznos linkeket gyűjtöm, lehet lesz más változás is. És hogy mindez követhető legyen, ezért lesz a dátum a cím mellett. Közvetlenül ahol kezdődik a poszt, lesz egy lista is, hogy konkrétan mi változott.

Tehát innentől kezdve a bejegyzés kimegy a címmel, és ha változtatok rajta valamit, akkor odakerül mellé a változtatás sorszáma, és a dátum, amit minden további változtatás alkalmával aktualizálni fogok.

Így néz ki ez a gyakorlatban:

Első alkalom: [Cím]

Első változtatás és utána: [Cím] [változás sorszáma]-[utolsó változtatás dátuma]

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegextra.blog.hu/api/trackback/id/tr398378772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása